Beveiliging Hilversum

QP Security: uw beveiliging rondom Hilversum

Er is in de laatste, globaal genomen, vijftien jaar veel veranderd op het terrein van veiligheid. Laten we het zo stellen dat het belang ervan is doorgedrongen tot in alle gelederen van onze samenleving. Waar we ons voorheen veilig waanden, is in de laatste jaren, ook in Nederland, wel gebleken dat een dreiging overal van kan uitgaan. Dat maakt het leven er niet leuker maar wel realistischer op.

Beveiliging Hilversum

QP Security is uw partner in veiligheid

Zoekt u een bedrijf in beveiliging in Hilversum en omstreken, dan is QP Security wat voor u. Met drie toonaangevende security experts aan het hoofd van deze organisatie wordt in al uw wensen op het gebied van beveiliging voorzien. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement dat beveiliging behoeft, dan vormt QP Security een uitstekende partner. Wij bieden u desgewenst een totaalpakket, waarin we u alles uit handen nemen, van een compleet beveiligingsplan voor uw evenement tot en met het contact met ondersteunende organisaties als de hulp- en vergunningverlening. Ook zijn wij onafhankelijk in te huren ten behoeve van de toegangscontrole, calamiteitenbeheersing en VIP beveiliging, of als ondersteuning voor collegabedrijven.

Bij beveiliging in de regio van Hilversum kan voorts gedacht worden aan die van bedrijven en ondernemingen. In bijvoorbeeld winkelcentra en andere grote objecten nemen wij desgewenst het gehele dagelijks beheer voor u uit handen. Zo zien wij toe op de brandveiligheid en het goed functioneren van alarm- en andere technische installaties en sturen wij de beveiliging, schoonmaak en derden aan. En wilt u binnen uw bedrijf de weerbaarheid van uw werknemers verhogen, denk dan eens aan één van de cursussen die Top Defence Training voor u kan verzorgen. Op uw eigen werkvloer oefenen we uw personeel om te gaan met mogelijke dreigingen. Ook organiseert Top Defence Training andersoortige cursussen in zelfverdediging, bijvoorbeeld in de setting van een ladiesnight.

   Security bedrijf     Evenementenbeveiliging     Contact