Beveiliging Huizen

QP Security voor uw beveiliging in Huizen

QP Security is dé partner voor uw beveiliging te Huizen en omgeving. Gezeteld in de regio, kunnen we u te allen tijde van alle gewenste security voorzien en staan we niet voor niets dag én nacht voor u klaar. De wensen van onze klanten hebben zich bewezen als zeer divers – en hetgeen wij aanbieden is dat ook. Hieronder een introductie van enerzijds QP Security en anderzijds de uiteenlopende mogelijkheden die wij u ten aanzien van uw beveiliging te Huizen en omstreken bieden.

Beveiliging Huizen

Al uw wensen voor veiligheid

QP Security is in 2012 opgericht door René de Booij, die partners Vincent Korf en Marc Landmeijer betrokken heeft bij het bedrijf. Het motto van QP Security is gerichte beveiliging te bieden, met een glimlach wel te verstaan. Die aanpak is voor de beveiliging in het algemeen en voor bijvoorbeeld het voorkomen van escalaties in het bijzonder van groot belang. Op allerlei terrein draagt dit kernteam van QP Security er zorg voor dat aan uw wensen voor veiligheid wordt voldaan.

Een veilig pand, evenement en personeel

Dit kan geschieden in bijvoorbeeld uw bedrijfs- of winkelpand. Met een gedegen achtergrond in diverse alarmsystemen en brandveiligheid voorziet QP Security in de bewaring en bewaking van uw object. Ook valt aan geheel andere zaken te denken. QP Security heeft bijvoorbeeld ruime ervaring op het gebied van de organisatie van evenementen. Wij bieden u desgewenst een totaalpakket waarin het contact met vergunning- en hulpverleners wordt gecoördineerd en een compleet beveiligingsplan wordt opgesteld. Ook losse onderdelen, als de beveiliging van artiesten, het calamiteitenbeheer en de toegangscontrole kunnen worden overgenomen door QP Security, al dan niet in samenwerking met collegabedrijven. Daarnaast besteedt QP Security ook aandacht aan een gevoél van veiligheid en doet dit met cursussen in weerbaarheid, zelfverdediging en beveiliging op locatie bij u in Huizen en omstreken. In bepaalde bedrijven of werkomstandigheden heerst een extra dreiging en het is zeer aan te bevelen om met het personeel op de werkvloer zelf met een praktische en op uw bedrijf toegespitste training aan de slag te gaan.

   Security bedrijf     Beveiliging Gooi     Contact