Beveiligingsbedrijf Hilversum

QP Security: hét beveiligingsbedrijf van de regio Hilversum

Hoe je het ook wendt of keert, onze huidige tijdsgeest is omgeven van angst, die langzaamaan is doorgesijpeld in onze samenleving. Helaas is uit de praktijk gebleken dat dreiging niet enkel in theorie bestaat, maar ook in de realiteit voorkomt. Toch loont het om in die realiteit ook daadwerkelijk realistisch te blijven: onvoorziene dreiging komt feitelijk maar heel weinig voor. En veel kan voorkomen worden. QP Security biedt u gerichte beveiliging met een glimlach, nog even onverstoord als altijd. Belangrijk vinden wij het niet enkel calamiteiten te voorkomen en met daadkracht op te lossen als deze zich voordoen, maar ook uw bezoekers en bijvoorbeeld personeel een gerust gevoel te geven. Die glimlach is daarmee ons handelsmerk.

Ondersteuning in de veiligheid

Dit beveiligingsbedrijf te Hilversum ondersteunt u in al uw wensen op het terrein van veiligheid. Uit ervaring weten wij dat die wensen heel uiteenlopend kunnen zijn. Graag denken we dan ook met u mee over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw evenement of bedrijfs- dan wel winkelpand beveiligd hebben, dan bestaan hiervoor tal van opties. Wij kunnen u desgewenst een totaalpakket bieden, waarbij ruimte is voor niet alleen het initiëren en coördineren van een beveiligingsplan, maar ook voor de implicatie ervan. Natuurlijk kunnen we ook afzonderlijke delen van het geheel aan beveiliging van u overnemen, of hierin als ondersteuning voor collegabedrijven dienen.

Weerbaarheid en zelfverdediging

QP Security biedt u echter méér. Zo organiseren wij, in samenwerking met Top Defence Training, tal van weerbaarheidscursussen. Wilt u met een groep andere vrouwen bijvoorbeeld onderwezen worden in zelfverdediging, dan bent u bij QP Security aan het juiste adres. Ook organiseert dit beveiligingsbedrijf in Hilversum en omstreken diverse trainingen voor bedrijven en haar werknemers, waarin dreiging op de werkvloer aan de hand van op uw bedrijf toegespitste, praktische handvatten behandeld wordt.

   Security bedrijf     Beveiliging Hilversum   Contact